Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 390g |
![]() |
|
Jabłko | 400g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 232g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Morele suszone | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Orzechy nerkowca | 200g |
![]() |
|
Otręby pszenne | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 320g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Siemię lniane | 70g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |