Ryż lekko solimy i gotujemy na wolnym ogniu przez ok 30 minut. W czasie gdy będzie się gotował, wszystkie składniki kroimy w paski. Następnie podsmażamy mięso na oleju, dodajemy warzywa i smażymy razem przez kilka minut, aż warzywa nieco zmiękną. Dodajemy przyprawy: sól, pieprz, cynamon, kurkuma, tymianek. Następnie dodajemy pomidory i mieszamy na palniku, aż zacznie wrzeć.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 450g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 90g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |