Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełoż eniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cukier | 10g |
![]() |
|
Czosnek | 4g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 100g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 900g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 20g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 120g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 200ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 96g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Sezam | 30g |
![]() |
|
Sos sojowy (ciemny) | 90g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |