1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 460g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 110g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 110g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 40g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |