Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
1. Makaron przyrządzamy według przepisu na opakowaniu. 2. Na rozgrzanym oleju smażymy pokrojonego w kostkę kurczaka i przekładamy na talerz. 3. Na tym samym tłuszczu smażymy mieszankę chińską, oraz groszek, aż będą chrupiące. 4. Dodajemy mięso i makaron, wbijamy jajko i mieszamy. 5. Pod koniec dodajemy kiełki, cukier, sosy i posypujemy posiekanymi orzeszkami i szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 235g |
![]() |
|
Cukier biały | 2.5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Groszek zielony | 20g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Kiełki słonecznika | 16g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mieszanka chińska mrożona | 100g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 45g |
![]() |
|
Orzechy arachidowe (ziemne) | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 180g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 50g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |
|
Sos chilli słodki | 30g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |