Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 30ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 550ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |