1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.
3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cynamon | 20g |
![]() |
|
Dynia | 500g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 2g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 2g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 20g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 400g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 120g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Masło | 6g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 200g |
![]() |
|
Nasiona dyni | 10g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 100g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 220g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2.1g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 120g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Sól biała | 4.1g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |