Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełożeniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Zmiksuj wszystko w blenderze
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 40g |
![]() |
|
Cukier | 10g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 274g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 40g |
![]() |
|
Ksylitol | 60g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 120g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Mieszanka włoska mrożona | 200g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 128ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 880ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 520g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka kukurydziana | 72g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 165g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 8g |
![]() |
|
Przyprawa włoska | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ser żółty królewski light | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Truskawki | 100g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |