Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Brokuły | 1000g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 448g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 440g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 120g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |