1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 120g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Kabanosy | 23g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 200g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |