Figi kroimy w drobną kostkę. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i dodajemy pozostałe składniki.
Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Gruszka | 250g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 140g |
![]() |
|
Kalafior | 300g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 240g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory | 140g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Rzeżucha | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sok pomarańczowy | 40g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |