Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
W przepisie użyte są mąki bezglutenowe. Można je zastąpić mąką pszenną pełnoziarnistą.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 3g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 56g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 50ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 30g |
![]() |
|
Mąka z ciecierzycy (cieciorki) | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Rodzynki | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 90g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |