Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
1,83 zł
(2,29 zł) |
|
Brokuły | 250g |
3,75 zł
(7,49 zł) |
|
Bułka grahamka | 180g |
2,46 zł
(2,67 zł) |
|
Cebula | 100g |
0,24 zł
(1,89 zł) |
|
Chleb żytni | 35g |
0,33 zł
(3,79 zł) |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
2,61 zł
(8,69 zł) |
|
Gruszka | 260g |
1,82 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 10g |
0,28 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 300g |
1,31 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
2,24 zł
(13,99 zł) |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
0,41 zł
(2,79 zł) |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
0,92 zł
(4,59 zł) |
|
Makaron ryżowy | 100g |
3,90 zł
(7,79 zł) |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
0,11 zł
(2,69 zł) |
|
Nasiona chia | 10g |
0,28 zł
(6,99 zł) |
|
Natka pietruszki | 12g |
1,05 zł
(2,19 zł) |
|
Olej rzepakowy | 60g |
0,42 zł
(6,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
0,44 zł
(10,99 zł) |
|
Papryka czerwona | 50g |
0,92 zł
(10,99 zł) |
|
Pieczarka świeża | 160g |
1,60 zł
(4,99 zł) |
|
Pomidory | 120g |
0,64 zł
(3,99 zł) |
|
Pomidory koktajlowe | 320g |
4,47 zł
(6,98 zł) |
|
Sałata masłowa | 100g |
3,56 zł
(4,99 zł) |
|
Ser mozzarella | 30g |
0,77 zł
(3,19 zł) |
|
Suszone pomidory | 28g |
0,70 zł
(6,99 zł) |
|
Szpinak | 200g |
3,99 zł
(3,99 zł) |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Łosoś, świeży | 100g |
11,50 zł
(22,99 zł) |