Płatki gotujemy w mleku lub zostawiamy na noc do nasiąknięcia. jabłko i orzechy kroimy w drobną kostkę i dodajemy do płatek. Podajemy na ciepło lub na zimno
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 60g |
![]() |
|
Jabłko | 330g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 300g |
![]() |
|
Ksylitol | 42g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 12g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 10g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 2g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 130g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |