Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 300g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 630g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 20g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 600g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 70g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |