Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Banan | 340g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 20g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 200ml |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Suszona żurawina | 12g |
![]() |