Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 20g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Migdały | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mięta suszona | 1g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 400ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 400g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 500g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Schab bez kości | 100g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Sos tzatziki | 100g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Sól biała | 5g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 4g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |