Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełożeniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Cukier | 10g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 100g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 120g |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 72g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 70g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 220g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |