Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 184g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 240g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 48g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 800g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 300g |
![]() |
|
Schab bez kości | 300g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 50g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 60g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Łosoś, wędzony | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |