Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 800g |
![]() |
|
Ekstrakt waniliowy | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 60g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 120g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 50g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 300ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 50g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 90g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 0.2g |
![]() |