propozycja przepisu przysłana przez: Zefios
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 0.25g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 960g |
![]() |
|
Burak | 800g |
![]() |
|
Cebula | 155g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 45g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Mango | 250g |
![]() |
|
Masło klarowane | 15g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 3g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 850g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |