Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 360g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Kalafior | 1760g |
![]() |
|
Kapusta biała | 3000g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 180g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 1400g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 180g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól himalajska | 10g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |