Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 960g |
![]() |
|
Burak | 800g |
![]() |
|
Cebula | 115g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 400g |
![]() |
|
Hummus z czarnuszką | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 540g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 200g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 40g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło klarowane | 15g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 150g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1.1g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 5g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |