Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 960g |
![]() |
|
Burak | 800g |
![]() |
|
Cebula | 105g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 330g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 15g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Masło klarowane | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 30g |
![]() |
|
Pieczona pierś z indyka | 45g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szynka wołowa, gotowana | 15g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 62g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |