1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 680g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 30ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |