Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
1. Kurczaka kroimy i smażymy na patelni.
2. Kroimy wszystkie warzywa.
3. Jogurt naturalny mieszamy z czosnkiem, solą i pieprzem.
4. Tortillę lekko podsmażamy na patelni, dodajemy na nią warzywa, sos czosnkowy oraz kurczaka, zawijamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Awokado | 40g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 130g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 60g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 80g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 670g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 15g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 186g |
![]() |