Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 160g |
![]() |
|
Banan | 60g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Burak | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola cięta konserwowa bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 100g |
![]() |
|
Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 30g |
![]() |
|
Imbir | 10g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 300g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Marchew | 30g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 22g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Sól biała | 0g |
![]() |
|
Woda | 700ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 30g |
![]() |