Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 145g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 20g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 25g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 135g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 350g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |