Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 60g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 750g |
![]() |
|
Cebula | 180g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) konserwowa | 400g |
![]() |
|
Czosnek | 25g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 5g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Kurkuma | 6g |
![]() |
|
Marchew | 120g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 5g |
![]() |
|
Mieszanka przypraw garam masala | 30g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 420ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 1g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 1g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 50g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 16g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 500g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 2g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Soczewica czerwona, nasiona suche | 90g |
![]() |
|
Sól biała | 6g |
![]() |
|
Truskawki | 40g |
![]() |