Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 345g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.4g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 270g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 280g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |