Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
1. Kurczaka kroimy i smażymy na patelni.
2. Kroimy wszystkie warzywa.
3. Jogurt naturalny mieszamy z czosnkiem, solą i pieprzem.
4. Tortillę lekko podsmażamy na patelni, dodajemy na nią warzywa, sos czosnkowy oraz kurczaka, zawijamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 40g |
![]() |
|
Cebula | 130g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jabłko | 225g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 230g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza gryczana | 60g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Marchew | 270g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 670g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 30g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 15g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sok z buraków | 50g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 186g |
![]() |