Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
0,84 zł
(6,99 zł) |
|
Bakłażan | 200g |
2,22 zł
(4,99 zł) |
|
Borówka amerykańska | 100g |
2,80 zł
(6,99 zł) |
|
Burak | 100g |
0,20 zł
(1,99 zł) |
|
Czosnek | 13g |
0,57 zł
(2,19 zł) |
|
Fasola szparagowa | 100g |
1,22 zł
(5,49 zł) |
|
Gruszka | 125g |
0,87 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 4g |
0,11 zł
(5,69 zł) |
|
Jogurt naturalny 2% | 270g |
2,09 zł
(2,78 zł) |
|
Kalafior | 150g |
2,50 zł
(9,99 zł) |
|
Kasza jaglana | 75g |
0,73 zł
(3,39 zł) |
|
Melon | 200g |
2,00 zł
(11,99 zł) |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
4,75 zł
(9,49 zł) |
|
Natka pietruszki | 20g |
1,75 zł
(2,19 zł) |
|
Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
0,66 zł
(10,99 zł) |
|
Pomidory | 300g |
1,60 zł
(3,99 zł) |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok cytrynowy | 22g |
0,58 zł
(5,29 zł) |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
0,10 zł
(4,99 zł) |
|
Sól biała | 1g |
0,01 zł
(1,99 zł) |
|
Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |