Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 680g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.4g |
![]() |
|
Dynia | 250g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jarmuż | 500g |
![]() |
|
Kalafior | 1760g |
![]() |
|
Kapusta biała | 3000g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 700g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Marchew | 450g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.8g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 1400g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.02g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 450g |
![]() |
|
Por | 350g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Sól himalajska | 12g |
![]() |
|
Woda | 625ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |