Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 220g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Kapusta kwaszona (kiszona) | 200g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 110g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |