Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Awokado | 120g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 170g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 14g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 230ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |