Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 100g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 120g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 15g |
![]() |