Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 45g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Mango | 140g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 4g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |