Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Borówki myjemy. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 70g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 250g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 15g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 250g |
![]() |
|
Limonka | 12g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Malina | 150g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 10g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 400ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 10g |
![]() |
|
Ogórek | 40g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pasta curry (czerwona) | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sos sojowy (ciemny) | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Suszona kolendra | 1g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Woda | 440ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |