Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 300g |
![]() |
|
Białko jaja kurzego | 100g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 30g |
![]() |
|
Cukier biały | 2g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Dynia | 250g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z suszonymi pomidorami | 40g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 120ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 1g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 80g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 375ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |