1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 10g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czarne jagody | 130g |
![]() |
|
Czosnek | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Marchew | 60g |
![]() |
|
Masło | 26g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |