Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 10g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szpinak | 100g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |