Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 19g |
![]() |
|
Bazylia świeża | 6g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Czarne jagody | 130g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Fasola szparagowa | 200g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 70g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 100g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 45g |
![]() |
|
Pomidory | 460g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |