Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski, zalewamy jogurtem i posypujemy cynamonem.
Zmiksuj wszystkie składniki (lub wrzuć do wyciskarki).
Przepis przesłany przez użytkownika
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Białko jaja kurzego | 70g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 0g |
![]() |
|
Cebula | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 0g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 25g |
![]() |
|
Liść laurowy | 0g |
![]() |
|
Marchew | 35g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 370g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rzeżucha | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Seler, korzeń | 20g |
![]() |
|
Sól biała | 0g |
![]() |