Bataty obrać i pokroić w cienkie słupki. Zmieszać z sokiem z cytryny i z oliwą, doprawić solą i pieprzem. Nieobrane ząbki czosnku rozgnieść nożem i położyć z batatami na blasze. Piec na blasze wyłożonej papierem do pieczenia w temp. 180 stopni przez około 40 minut, aż będą miękkie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bataty | 460g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cukinia | 300g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 32g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Malina | 60g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 240g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 80g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Quinoa (komosa ryżowa) | 70g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |