Do miski dodać oliwę, ocet oraz płatki chilli. Następnie włożyć piersi z kurczaka i wetrzeć marynatę. Smażyć na średnim ogniu. Postawić wodę w dużym garnku, przygotować warzywa i ugotować w wodzie przez około 3 minuty. wyciągnij warzywa, odmierz około 1/2 szklanki wody z garnka do blendera, dodaj miętę, ocet (2 łyżki), oliwę i sól morską, zmiksuj na jednolitą masę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 360g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 4g |
![]() |
|
Białko jaja kurzego | 100g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 80g |
![]() |
|
Bób | 50g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cukier biały | 2g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 120g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Guarana mielona | 4g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Mak niebieski | 5g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mięta suszona | 30g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 120ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ocet winny | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 50g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 230g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 510g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szparagi | 150g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 170g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 6g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |