Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 90g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Marchew | 45g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 5g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 70g |
![]() |
|
Schab bez kości | 150g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 30g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 65g |
![]() |