propozycja przepisu przysłana przez: Zefios
Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na parze razem z różyczkami brokuła przez około 15 minut. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy posiekaną cebulę. Następnie dodajemy ugotowany ryż i kukurydzę i smażymy przez kilka minut. Na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę, pieprz, kolendrę.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 0.25g |
![]() |
|
Brokuły | 150g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1000g |
![]() |
|
Cebula | 80g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 65g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 100g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 45g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 60g |
![]() |
|
Marchew | 210g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 16g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 2g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Pomidory | 970g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 60g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 40g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Ziemniaki | 200g |
![]() |