Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
propozycja przepisu przysłana przez: Berkas
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Bulion warzywny | 500g |
54,61 zł
(55,92 zł) |
|
| Chleb żytni | 105g |
0,99 zł
(3,79 zł) |
|
| Czosnek | 30g |
1,31 zł
(2,19 zł) |
|
| Figi suszone | 14g |
1,03 zł
(10,99 zł) |
|
| Filet z piersi kurczaka | 400g |
6,95 zł
(8,69 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Marchew | 120g |
0,37 zł
(2,29 zł) |
|
| Masło | 10g |
0,25 zł
(4,99 zł) |
|
| Mielona papryka chilli | 0.01g |
0,00 zł
(2,29 zł) |
|
| Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
| Natka pietruszki | 6g |
0,53 zł
(2,19 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 35g |
0,24 zł
(6,99 zł) |
|
| Oregano (suszone) | 0.5g |
0,08 zł
(1,69 zł) |
|
| Orzechy włoskie | 15g |
1,72 zł
(11,49 zł) |
|
| Papryka czerwona | 530g |
9,71 zł
(10,99 zł) |
|
| Pestki dyni | 10g |
0,40 zł
(3,99 zł) |
|
| Pesto z bazylią | 15g |
1,67 zł
(9,99 zł) |
|
| Por | 160g |
2,78 zł
(3,99 zł) |
|
| Płatki jaglane | 50g |
0,70 zł
(2,79 zł) |
|
| Rozmaryn suszony | 0.3g |
0,03 zł
(1,29 zł) |
|
| Ryż brązowy | 100g |
0,75 zł
(2,99 zł) |
|
| Sałata masłowa | 20g |
0,71 zł
(4,99 zł) |
|
| Seler, korzeń | 20g |
0,08 zł
(2,69 zł) |
|
| Sól himalajska | 2.5g |
0,02 zł
(3,49 zł) |
|
| Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Ziemniaki | 100g |
0,18 zł
(3,69 zł) |
|
| Zioła prowansalskie | 0.3g |
0,04 zł
(1,29 zł) |