Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
propozycja przepisu przysłana przez: Berkas
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bulion warzywny | 500g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 30g |
![]() |
|
Figi suszone | 14g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Marchew | 120g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 0.01g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 6g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 0.5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 530g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 15g |
![]() |
|
Por | 160g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 50g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 0.3g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 20g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 20g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2.5g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 100g |
![]() |
|
Zioła prowansalskie | 0.3g |
![]() |