Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
0,84 zł
(6,99 zł) |
|
Awokado | 50g |
1,55 zł
(13,99 zł) |
|
Brzoskwinia | 340g |
2,37 zł
(3,49 zł) |
|
Bulion warzywny | 1000g |
109,22 zł
(111,84 zł) |
|
Chleb żytni | 130g |
1,23 zł
(3,79 zł) |
|
Czosnek | 60g |
2,63 zł
(4,38 zł) |
|
Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
Kiełki brokuła | 12g |
1,20 zł
(4,99 zł) |
|
Koper ogrodowy | 6g |
0,72 zł
(2,99 zł) |
|
Makrela, wędzona | 70g |
1,68 zł
(5,99 zł) |
|
Marchew | 60g |
0,18 zł
(2,29 zł) |
|
Masło | 20g |
0,50 zł
(4,99 zł) |
|
Mleko ryżowe | 460ml |
4,37 zł
(9,49 zł) |
|
Nasiona chia | 10g |
0,28 zł
(6,99 zł) |
|
Natka pietruszki | 12g |
1,05 zł
(2,19 zł) |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
0,15 zł
(12,49 zł) |
|
Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
0,22 zł
(10,99 zł) |
|
Papryka czerwona | 70g |
1,28 zł
(10,99 zł) |
|
Pomidory | 60g |
0,32 zł
(3,99 zł) |
|
Seler, korzeń | 40g |
0,15 zł
(2,69 zł) |
|
Sok cytrynowy | 3g |
0,08 zł
(5,29 zł) |
|
Szczypiorek | 3g |
0,30 zł
(2,49 zł) |
|
Szpinak | 50g |
1,00 zł
(3,99 zł) |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
1,62 zł
(5,99 zł) |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 200g |
0,37 zł
(3,69 zł) |