1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Składniki rozdrabniamy na drobno i miksujemy.
Autor: qba100
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 420g |
![]() |
|
Cebula | 165g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 180g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 170g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 150ml |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 80g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2g |
![]() |